BINAVO BINNENAFBOUW
Bedrijfsinformatie Binavo binnenafbouw systeemwanden en plafonds
Binavo BV
Hamseweg 129
3813 CZ Amersfoort
Tel. 033 - 456 37 50
Fax. 033 - 456 24 84
Kvk nr. 31049076
BTW NL 8061.73.245.B01
   
a
aa
BedrijfsinformatieDienstenpakketReferentiesLeveranciersContact

Binavo BV

Binavo is een onafhankelijk binnenafbouwbedrijf met specialisaties op het gebied van systeemplafonds, isolatieplafonds, scheidingswanden en geluidsbarrières.

Ons bedrijf beschikt over uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige ervaring, grote marktkennis, knowhow en uitstekend opgeleide medewerkers op het gebied van projecten in de utiliteitsbouw waaronder kantoren, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, industrie, hotels/restaurants en winkelcentra.

Missie & Visie

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. Al vele jaren bieden wij een volledig aanbod van onze diensten aan. Dit gaat van initiatiefase tot aan de uitvoeringsfase van het project.

Kennis en kwaliteiten

De laatste jaren hebben we de tekentafel verlaten en maken we gebruik van AUTO CAD.

Hierdoor kunnen we snel en efficiënt uw aanpassingen verwerken al voordat de uitvoering plaatsvindt. Gezien de grote ervaring en vakkennis, is het vaak mogelijk om in een zeer vroeg stadium advies te geven over de uitvoering van het werk.

We kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er zijn op plafondgebied en systeemwanden waardoor u in de toekomst kosten bespaard en efficiënter de ruimte kan indelen en gebruiken.

We kunnen hierdoor ook gemakkelijk samenwerken met andere partijen op
het werk zoals de E-en W-installateur.

 

Referentieprojecten

Vandaar dat we als bedrijf hebben bewezen de laatste jaren allround te kunnen functioneren. U kunt in onze referentielijst zien dat we in heel Nederland voor grote bouwbedrijven werken.

Wilt u van onze referentielijst een projecten bezichtigen, neem dan contact op met een van onze werknemers die zal u hierover kunnen informeren.

Wij wensen u veel plezier toe met het lezen van onze internetpagina en misschien komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen in de bouwwereld.

 

 
 
  Bedrijfsinformatie | Dienstenpakket |Referenties |Leveranciers | Contact | ©Binavo BV
  ©2008 Banusdesign Alle rechten voorbehouden